Skolesamarbejde 2021-05-10T11:15:48+00:00

Skolesamarbejde

Har I overvejet samarbejde med lærere og pædagoger?

Nu får I mulighed for at hente inspiration til opkvalificering af lærere og pædagoger og klæde dem på til at undervise deres elever. Det er en god mulighed for at skabe øges synlighed i området. Derudover er det en anden måde at komme ind på skoleområdet på og dermed øge sandsynligheden for rekruttering af medlemmer til klubben.

Judo Danmark og Ju-Jitsu Danmark har derfor udarbejdet materiale for hhv. Judo og Ju-Jitsu til lærere og pædagoger. Dette materiale vil hjælpe lærerne og pædagogerne med at undervise i vores sport, når klubben har klædt dem godt på til det.

Vi anbefaler: 
  1. Tag fat i udviklingskonsulenten for at få materialet elektronisk tilsendt.
  2. Når kontakten til skolen er skabt, forventningsafstemmer I forløbet med skolen ift. hvor mange gange I skal undervise lærere og pædagoger m.v.
  3. Klubben underviser lærere og pædagoger minimum 2 undervisningsgange alt efter hvad I mener, der skal til for at de blive klædt godt på til at undervise i Judo eller Ju-Jitsu. Undervisningsmaterialet udleveres eller sendes elektronisk til lærere og pædagoger, så de kan komme igang med at undervise deres elever.
  4. Sidst evalueres forløbet med lærere og pædagoger.
Vi testede et forløb med lærere og pædagoger i Slagelse over 2 undervisningsgange med lærere og pædagoger, 4 gange hvor lærere og pædagoger var alene med deres elever samt til sidst en evaluering med lærere og pædagoger. Du kan læse mere om forløbet i Slagelse her

For at få materialet elektronisk gratis herunder:

Judo her

Ju-Jitsu her

Er du ung og vil du kombinere skole og Judo eller Ju-Jutsu?

Så er der nu mulighed for at tage på efterskole og blive endnu bedre til Judo eller Ju-Jutsu:

  • Nordfyns Efterskole og få Judo på skoleskemaet. Læs mere skolens hjemmeside her
  • Højer Efterskole og få Ju-Jutsu på skoleskemaet. Læs mere skolens hjemmeside her