Loading...
1-2-Træner, hjælpetræner kursus 2023-04-25T11:06:10+00:00

1-2-Træner, hjælpetrænerkursus

1-2-Træner kurset er målrettet alle hjælpetrænere. Kom godt fra start og klæd jeres hjælpetrænere godt på. I kan afholde et kursus i jeres egen klub.

På 1-2-Træner klæder vi den nye træner på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Kurset varer i 2 x 4 timer. Undervisningen gør hjælpetrænerne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner, og giver dem input til de overvejelser de kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning. Hjælpetræneren får inspiration til konkrete øvelser og lege samt forslag til, hvordan de kan sammensætte træningen.
Som Alex Tvede fra Århus Judo Klub sagde efter han deltog på 1-2-Træner kursus i Ørsø Judo Klub: “Det faglige indhold rammer spot on, når man kun har learning-by-doing trænererfaring og sætter mig i stand til i højere grad at kunne planlægge en træning fremadrettet. Jeg har i høj grad mod på at kører videre på next steps;-) “.

Læs mere om kurset klik her

Bemærk: Kurset er IKKE adgangsgivende til øvrige kurser i DJUs Trænerhus, men kurset skal ses som en appetitvækker til at starte på DJUs Trænerhus.

Pris pr. kursist er 400 kroner, som dækker let forplejning.

Husk at I måske kan få refusion af deltagergebyret til kurset. I kan benytte jer af, at jeres klub muligvis kan få refunderet nogle af omkostningerne ved at sende jeres trænere på kursus. Det varierer fra kommune til kommune, hvor stort tilskuddet er og nogle kommuner giver desværre ikke tilskud. Tjek derfor på den enkelte kommunes hjemmeside eller kontakt kommunen direkte for at høre, hvilke muligheder I har.

Kursusindhold

  • Trænerrollen, træningens faser
  • Hjælpetrænerrollen
  • Opvarmning, Undervisningsmetode, fejlretning, idrætsskader, sikkerhed
  • Etikettekultur
  • DJUs Trænerhus

Kurset er meget praktisk dvs. størstedelen af undervisningen foregår i dojoen.
Inspirationsvideoer til øvelser og lege finder du her. Søg i øverste højre hjørne på: DJU, 1-2-Træner.

1-2-Træner instruktører

Vi søger netop nu flere instruktører til 1-2-Træner kurserne. Vil du være en del af instruktørkorpset og klæde de nye trænere på til trænerrollen, så udfyld skemaet her og send til dju@dju.dk.

Du får 750,- pr. kursus plus kørselspenge.  Beløbet udbetales som lønindkomst, og der foretages skatteberegning og indbetales A-skat for den samlede indtjening i årets løb.