1-2-Træner, hjælpetrænerkursus

1-2-Træner kurset er målrettet alle hjælpetrænere. Kom godt fra start og klæd jeres hjælpetrænere godt på. I kan afholde et kursus i jeres egen klub.

På 1-2-Træner klæder vi den nye træner på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Kurset varer i 2 x 4 timer. Undervisningen gør hjælpetrænerne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner, og giver dem input til de overvejelser de kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning. Hjælpetræneren får inspiration til konkrete øvelser og lege samt forslag til, hvordan de kan sammensætte træningen.

Læs mere om kurset klik her

Pris pr. kursist er 300 kroner, som dækker let forplejning.

Husk at I måske kan få refusion af deltagergebyret til kurset. I kan benytte jer af, at jeres klub muligvis kan få refunderet nogle af omkostningerne ved at sende jeres trænere på kursus. Det varierer fra kommune til kommune, hvor stort tilskuddet er og nogle kommuner giver desværre ikke tilskud. Tjek derfor på den enkelte kommunes hjemmeside eller kontakt kommunen direkte for at høre, hvilke muligheder I har.

Kontakt udviklingskonsulent Karina (karina@dju.dk , 2310 2922), hvis I ønsker at afholde et kursus eller har yderligere spørgsmål.

 

Næste kursus


Ønsker i at afholde et 1-2-Trænerkursus skal I udfylde bestillingsblanketten og sende den til udviklingskonsulent karina@dju.dk
Karina opretter kurset i DJU Portalen, hvor tilmelding skal ske.
Kursusbestilling   klik her
Klubvejledningen klik her

 

1-2-Træner instruktører

Vi søger netop nu flere instruktører til 1-2-Træner kurserne. Vil du være en del af instruktørkorpset og klæde de nye trænere på til trænerrollen, så udfyld skemaet her og send til karina@dju.dk.

Du får 750,- pr. kursus plus kørselspenge.  Beløbet udbetales som lønindkomst, og der foretages skatteberegning og indbetales A-skat for den samlede indtjening i årets løb.