Udendørstræning

Vi må desværre holde dørene lukket til indendørsidrætten lidt endnu – men der er grønt lys til at rykke indendørsidrætten ud i det fri, hvis det er muligt. Hent inspiration til udendørstræning her.

Træningen i dojoen må desværre vente lidt endnu, men heldigvis er der grønt lys til, at vi igen kan mødes fysisk og få sved på panden sammen – så længe det sker udendørs. Her kan vi til gengæld samle op til 25 personer ad gangen.

Det har de bl.a. gjort i Høng Ju-jutsu, hvor gi´en er suppleret af vanter, hue og gummisko. Godt nok byder det varme tøj, blæsten og mørket på benspænd, men det er alle anstrengelserne værd:

”Glæden ved at mødes med holdkammeraterne igen. Grine sammen. Svede sammen og få rørt kroppen ordentligt igen er ubeskrivelig! Og de svære forhold med mørke, vind og vejr gør, at vi må skærpe brugen af vores syns- og følesans – især når begge er begrænsede af mørke og/eller varmt tøj. Det, tror jeg, giver os noget ekstra med i bagagen, når vi rykker ind i dojoen igen,” fortæller Birgitte Dalsgaard, som er træner i Høng Ju-Jutsu.

Og Høng Ju-jutsu er ikke alene. Mange indendørs idrætter er rykket midlertidigt udenfor.

DIF har samlet lidt inspiration til udendørs træning her:

har du brug for inspiration eller sparring, så kontakt DJUs udviklingskonsulent Karina, karina@dju.dk / 2310 2922.

2021-03-18T11:06:29+00:00