Cookie- og persondatapolitik 2018-05-24T11:09:00+00:00

COOKIE- OG PERSONDATAPOLITIK

 

Hvad er cookies?

Cookies er data, gemt i tekstfiler, der er gemt på din computer eller anden enhed, når webstedet tilgås. De er brugt til at “huske” dig og dine præferencer, enten for et enkelt besøg (gennem en “session cookie”) eller til flere gentagelsesbesøg (ved hjælp af en ‘vedvarende cookie’). De sikrer en sammenhængende og effektiv oplevelse for dig og udfører vigtige funktioner, som f.eks. At tillade brugere at registrere og forblive logget ind.

Hvordan hjælper cookies os?

Gør at vores hjemmeside fungerer som du ville forvente
Forbedre hjemmesidens hastighed/sikkerhed
Tillader dig at dele sider på sociale netværk som Facebook og LinkedIn

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du:

– Tilmelder dig nyhedsbrev
– Skriver via kontaktformularen

Google Analytics

Via Google Analytics indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Nyhedsbrev

Vi bruger nyhedsbrev. Se hvilke oplysninger vi gemmer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev:

– Dit navn & din e-mailadresse.

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet.

Kontaktformular

Ved brug af kontaktformularen gemmes dit navn og din e-mail, så vi kan svare på din henvendelse og komme i kontakt med dig. Hvis du ønsker dig slettet i systemet, bedes du kontakte os.

Wordfence

Wordfence er et sikkerhedsprogram, der samler IP-adresser fra besøgende på hjemmesiden for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb.

Indsigt og klager

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: digital@minuskel.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Minuskel A/S
Adresse: Søren Frichs Vej 40E, 8230 Åbyhøj
CVR: 28854994
Telefonnr.: 8619 0560
Mail:  digital@minuskel.dk
Website: https://minuskel.dk

VI BRUGER FØLGENDE COOKIES:

 

Kategori: Statistik (3)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn: _ga

Beskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
Udbyder: dju.dk
Type: HTTP
Slettes efter: 2 år.

Navn: _gat

Beskrivelse: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
Udbyder: dju.dk
Type: HTTP
Udløb: Session

Navn: _gid

Beskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
Udbyder: dju.dk
Type: HTTP
Udløb: Session


Kategori: Marketing (1)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn: collect

Beskrivelse: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketing kanaler.
Udbyder: google-analytics.com
Type: Pixel
Udløb: Session


Sådan sletter eller blokerer du cookies

Måske bør du ikke slette dine cookies?

Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på internettet unødig besværlig. Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt, men her er det faktisk nemmere blot at skifte til Private Browsing og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præferencer huskes fra gang til gang.

Privacy Policy Settings