Tips til et stærkt comeback i klubben efter corona

Et nyt år er skudt igang og desværre lod vi ikke COVID-19 bag os, da vi sprang ind i det nye år. Nye restriktioner er kommet til, og aktiviteter i klubberne er derfor forsvindende få. Få tips til, hvordan I får det bedste ud af den ufrivillige ventetid.

De nye restriktioner kræver en dyb indånding, og savnet efter foreningslivet er stort. Vi håber, at I formår at holde modet oppe og har samlet nogle tips til, hvordan I kan udnytte ventetiden bedst muligt:

 • Hold medlemmerne varme via Facebook
  Til trods for, at der ikke er normale aktiviteter i jeres klub grundet Corona, kan I godt mindes klubben og alle de gode oplevelser virtuelt. Dette kan blandt andet gøres igennem engagerende opslag på Facebook, hvor indholdet lægger op til, at man i kommentarfeltet kan dele kluboplevelser eller tagge savnede holdkammerater.

  Hent inspiration til Facebook her

 

 • Opkvalificer jeres trænere under Corona-ventetiden
  Selvom jeres trænere ikke kan udvikle sig på vanlig vis, kan I udnytte ventetiden til at styrke deres kompetencer. Det kan ske hjemme fra stuen med et eller flere af gratis kurser i Idrættens E-læring. De kan f.eks. tage kurset Børn og unges udvikling eller kurset Træningsmiljøet.

 

 • Få styr på jeres målgrupper
  I knap et år har COVID-19 skygget for foreningsidrætten, men selvom det meste idræt er sat midlertidig på pause, er der lys forude. Udnyt ventetiden til at blive skarpe på jeres målgrupper, så I kommer godt fra start, når foreningsidrætten åbner igen.

  Tag gratis e-læringskursus og få inspiration til arbejdet med eksisterende og nye målgrupper i et fastholdelses- og rekrutteringsperspektiv.

 

 • Planlæg klubbens aktiviteter med et årshjul
  Brug den ufrivillige ventetid til at styrke planlægningen og koordineringen i klubben. Skab overblik med et årshjul. Hent en kort guide og en simpel skabelon her.

  Du kan også tage det nye gratis e-læringskursus om emnet

 

Har I brug for sparring eller har spørgsmål, så kontakt DJUs udviklingskonsulent Karina, karina@dju.dk / 2310 2922.

2021-01-06T10:54:12+00:00