Nu kan du også tage lederkurser i DJU-regi

DJU arbejder på at udvikle et Lederhus, hvor kluborganisering/ledelse er omdrejningspunktet til at gøre det lettere, inspirerende, motiverende og sjovere at være foreningsleder. Indtil Lederhuset er færdigudviklet, er vi startet så småt med at tilbyde lederkurser.

KLUB-kompetencer

Vi tilbyder allerede kurset KLUB-Kompetencer som gratis webinar. Næste kursus afholde tirsdag den 20. april kl. 19.00-21.30. Du kan læse mere om webinaret her

 

Klubbens Årshjul

Næste kursus i rækken er Klubbens Årshjul.

Kurset Klubbens Årshjul er en hurtig guide til planlægning af klubbens sæson. Kurset er ikke blot gratis, men et e-læringskursus på 10 minutter, hvor du får mulighed for sparring med DJUs udviklingskonsulent efterfølgende.

Grundet Coronapandemien er meget blevet aflyst eller udskudt. Det kan derfor være svært for både frivillige og medlemmer at overskue at holde styr på de kommende opgaver og aktiviteter. Det kan e-læringskurset Klubbens Årshjul hjælpe jer med.

Kurset giver dig inspiration til

  • Lettere at uddelegere opgaver
  • At få overblik over klubbens opgaver
  • At få en arbejdsplan

Tid, sted, tilmelding
Du kan starte kurset lige når det passer dig. Du finder e-læringskurset på Idrættens E-læringsplatform: https://ie.dif.dk/ng/core-ng/#/
Vælg: Gå til webshop DIF Find kurset ”Klubbens Årshjul” Køb kursus (gratis) Gå til ”kurv” oppe i højre hjørne Login eller oprette bruger.

Læs mere om kurset her

Spørgsmål kan rettes til DJUs udviklingskonsulent Karina, karina@dju.dk / 2310 2922.

2021-02-24T07:51:37+00:00