Hjælp os med at blive klogere på medlemsfrafald

Spørgeskema til tidligere medlemmer.
Danmarks Idrætsforbund og en række specialforbund, heriblandt DJU, er i gang med at undersøge tidligere medlemmers motiver samt bevæggrunde for at melde sig ud af den pågældende idræt og klub – i dette tilfælde Judo/Ju-Jitsu. Og vi har brug for jeres hjælp til at blive klogere.

Danskernes idræts- og motionsvaner ændrer sig i disse år, og det har betydning for den måde, vi dyrker og organisere idræt på. Hvis idrætsforeninger fortsat skal være danskernes fortrukne sted at dyrke idræt og motion, er der behov for, at vi som forbund og klub udvikler vores idrætstilbud.

Vi håber derfor, at du som tidligere medlem af en Judo/Ju-Jitsu-klub vil være behjælpelige med udfylde spørgsmålene i dette spørgeskema. Undersøgelsen er anonym og for personer over 18 år og tager cirka 10-15 minutter at besvare.

Klik her for at besvare spørgeskemaet

Undersøgelsen laver vi blandt andet for at få konkret viden om, hvorfor de enkelte medlemmer vælger at forlade sporten og den enkelte klub.

Undersøgelsen skal bibringe viden om, hvilke konkrete initiativer og idrætstilbud der skal udvikles af forbundet og klubberne med henblik på, at medlemmerne bliver i idrætsklubberne gennem hele livet – herunder hvilke tiltag der skal igangsættes for at tidligere medlemmer måske kan finde vej tilbage til deres idrætsgren.

2018-04-18T06:53:43+00:00