DIF og DGI HJÆPEPULJE ÅBNER PÅ FREDAG

DIF og DGI´s coronahjælpepulje målrettet breddeidrætsforeninger. Vi kan nu oplyse, at hjælpepuljen åbner for ansøgninger fra den 1. maj til og med den 15. maj.

Hjælpepuljen er kun åben for ansøgninger i denne periode, og det er derfor vigtigt, at jeres klubber og foreninger er klar til at sende ansøgninger i denne periode. I er velkomne til at varsle dem om ansøgningsperioden allerede nu.

Der bliver indtil det sidste – i et samarbejde mellem DIF og DGI – arbejdet med at færdiggøre retningslinjerne og det tekniske setup. Aftaleteksten fra Kulturministeriet kan læses her

Administrationen af hjælpe-puljen vil blive foretaget af DIF og DGI´s fælles sekretariat for DIF og DGI´s foreningspulje, og vi forventer at kunne melde tilbage med svar på alle ansøgninger allerede i løbet af juni måned.

Planlagt kommunikation
På dif.dk gør vi i dag opmærksom på, at hjælpepuljen åbner på fredag. Alle idrætsforeninger under DIF og DGI modtager direkte besked fredag den 1. maj, når puljen åbner. Det kommer til at ske via CFR (Centralt ForeningsRegister), hvor selve ansøgningsprocessen også vil finde sted. Der vil desuden blive udsendt fælles pressemeddelelser fra DIF og DGI, ligesom begge organisationer også vil skabe opmærksomhed om corona-hjælpepuljen på de sociale medier via opslag, som også kan deles af jer.

Spørgsmål til hjælpepuljen
Fra fredag den 1. maj, når corona-hjælpepuljen åbner, vil alle foreninger og klubber kunne finde vejledning og søge svar på evt. spørgsmål på dif.dk/forening/stoette. Her vil vi desuden oplyse email-adressen difdgicoronapulje@dif.dk    

2020-04-28T13:17:54+00:00